Ditt hem

Ditt hem är din egna, trygga zon där du får möjligheten att samla allting som har med dig att göra. Förutom att detta är en plats där du kan sova och äta mat kan du här stänga dig ute från omvärlden och bara vara. Det är bara du själv som kan styra över reglerna i ditt hem, samt hur du vill att det ska se ut där.

Få fram din personlighet i inredningen
Att få till ett personligt hem där ens egna hobbys och intressen kommer fram behöver inte betyda att varenda pryl i hemmet ska ha med detta att göra. Istället kan man använda sig utav klassiska och stilrena möbler, för att sedan blanda ut med detaljer och färginslag som påminner dig om de saker du tycker mest om.

Det finns idag en mängd bra möbler som man kan använda som bas och som inte heller kostar skjortan. Billy-bokhyllor och stringhyllor är båda väldigt stilrena och passar därför in i de flesta hemmen. Bägge hyllösningarna finns i flera olika storlekar och färger, samt att du kan komplettera dem med skåpsdörrar och lådor för att få plats med alla dina saker. På så sätt kan du få till en förvaring som rymmer alla dina prylar på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Även om du flyttar eller helt och hållet vill ändra stil i ditt hem så kan dessa möbler följa med dig vidare, vilket gör att du slipper köpa nytt och även där sparar en slant.

Hur du kan få fram just din hobby i inredningen beror självklart på vad det är för intresse du har. Tycker du om att surfa skulle du till exempel kunna ha din bräda ståendes som en snygg detalj i rummet, eller varför inte snickra till ett stort soffbord med en gammal bräda som bord. Är kläder din passion kan du visa upp dina favoriter genom att till exempel förvara dina plagg på en klädstång eller till och med på väggen.